VORES SIMPLE, HURTIGE OPSKRIFT PÅ SYLTET CHILI. DU KAN SELVFØLGELIG OGSÅ BRUGE OPSKRIFTEN TIL AT SYLTE LØG OG GRØNTSAGER!
Ingredienser
4 PERSONER
6 chilier
1/2 dl eddike
1 dl sukker
2 dl vand
Tilbehør
Sådan gør du
Varm eddike, sukker og vand op på lav varme, til sukkeret smelter.
Hak chilier, og læg dem i lagen, når den er blevet lunken. Er den for varm, mister chilierne farve. Hæld over i et sterilt bæger, og tilsæt nogle korianderblade og limeskiver som pynt. Opbevar på køl.
Sylt gulerødder, sølvløg og andet på samme måde. Husk, at lagen skal være kølig, hvis du fx sylter sølvløg. Dette skyldes, at løg er blødere. Tænk på konsistens!
>>> BLEV DU MED? TJEK OGSÅ VORES COOKALONGS OCH ANDEN OPSKRIFTINSPIRATION >>> HER