Smør eller margarine (vegansk) til at pensle på majskolberne - valgfrit
Frugtig salsa
Sådan gør du
Bland alle ingredienser til avocado- og dilddressingen sammen i en mixer eller med en stavblender, og stil på køl. (Du kan også hælde dressingen i en sauceflaske, hvis du har en).
Hak løg og hvidløg, og lad stege på medium varme, til de er bløde og har fået lidt farve.
Tilsæt derefter ris (husk at skylle dem grundigt først), og steg dem sammen med løg og hvidløg, til også risene har taget lidt farve.
Tilsæt herefter hakkede tomater, grøntsagsbouillon, spidskommen, chilipulver og BBQ-sauce, og lad blandingen koge ved lav temperatur, til væsken er fordampet. (Hvis risene ikke er helt færdige, kan du altid tilsætte lidt vand og lade dem stå et par minutter længere.)
Til sidst griller du dine majskolber, enten mens risene koger eller bagefter.
Anretning på tallerken
Ris med El Taco Truck Roasted Garlic, hvid ost og koriander.
Majskolbe med avocado- og dilddressing, El Taco Truck Frugtig Salsa og dild.
Salted Blue Corn Chips eller sorte bønner
>>> BLEV DU MED? TJEK OGSÅ VORES COOKALONGS OCH ANDEN OPSKRIFTINSPIRATION >>> HER