1. Forvarm ovnen til 200 grader.
2. Riv svampene i mindre stykker og bland med chilisauce, appelsinskal og presset appelsinjuice, mariner i mindst 15 min.
3. Bland svampene med rapsolie i et ovnfad og bag dem i cirka 40 minutter.
4. Skær æblet i tændstik. Hak løget fint. Skær jalapeñoen i tynde skiver.
5. Bland æble, løg og jalapeño med olivenolie og limesaft.
6. Hak koriander og vend den i salsaen lige inden servering.
7. Fjern svampene fra olien, lad dem dryppe af på papir eller et dørslag.
8. Skær det grønne løg i tynde skiver.
9. Fold korianderen i salsaen.
10. Varm tortillaen op i en gryde og top med svampe, æblemos, Jalapeño Lime Mayo og Ærtemole! Top med spidskål.
>>> BLEV DU MED? TJEK OGSÅ VORES COOKALONGS OCH ANDEN OPSKRIFTINSPIRATION >>> HER