Steg løg og peberfrugt i olie indtil de er bløde, tilsæt vegansk protein og steg i et par minutter under omrøring. Tilsæt de mosede bønner og vand, lad det simre og rør indtil væsken er reduceret. Krydr med Hot Sauce og salt, fjern fra varmen og lad det køle lidt af.
Opvarm tortillas hurtigt i en pande, læg en smule Cheezy Jalapeño Sauce i midten af hver tortilla, tilsæt cirka 1 dl af fyldet, tilføj lidt mere Cheezy Jalapeño Sauce. Fold siderne ind mod fyldet og rul det stramt sammen.
Alternativ 1: Opvarm en pande og steg Chimichangas indtil de er gyldne på alle sider. Alternativ 2: Pensl Chimichangas med olie, læg dem i et ovnfast fad og bag dem i ovnen/airfryeren ved 200°C i cirka 20-25 minutter.
Anret de varme Chimichangas på en tallerken med strimlet isbergssalat i bunden og top med saucer, halverede tomater, hakket rødløg, lidt Guacamole ved siden af, og limebåde til at presse over.
>>> BLEV DU MED? TJEK OGSÅ VORES COOKALONGS OCH ANDEN OPSKRIFTINSPIRATION >>> HER