Opskrift til 2 personer!
1-2 poser EL TACO TRUCK SALTED WHITE CORN CHIPS
1 portion Chilaquiles-sauce, se opskrift nedenfor
EL TACO TRUCK ROASTED GARLIC MAYO
EL TACO TRUCK CHIPOTLE MAYO
200 g hvid ost, smuldret (helst vegansk)
1-2 rødløg, fint hakket
1 bundt koriander, grofthakket
Chilaquiles-sauce
0,5 pakke EL TACO TRUCK CLASSIC SPICE MIX
2-3 spiseskefulde El TACO TRUCK HOT SAUCE
400 g knuste tomater
4 dl grøntsagsbouillon
1 teske salt
Peber
1. Opvarm Chilaquiles-saucen i en stor gryde.
2. Tag en portion af chipsene og læg dem i den varme Chilaquiles-sauce. Lad dem trække i 5-10 sekunder, tag chipsene op med lidt sauce og læg dem i en dyb tallerken.
3.Top direkte med Roasted Garlic Mayo og Chipotle Mayo, smuldret ost, rødløg og koriander - server!
Chilaquiles-sauce:
Hæld Classic Spice Mix, Hot Sauce, knuste tomater og bouillon i en gryde. Bring det i kog og lad det simre i 5 minutter. Smag til med salt og peber.
>>> BLEV DU MED? TJEK OGSÅ VORES COOKALONGS OCH ANDEN OPSKRIFTINSPIRATION >>> HER