SØDE TORTILLAS MED BLOMSTER. NEM OPSKRIFT, SOM TAGER DINE RETTER TIL NÆSTE NIVEAU!
Ingredienser
Masa Harina
Avocado
Fritureolie
Lime
Thai-aubergine
Mini-okra
Urter
Spiselige blomster
Æggeerstatning
Chipotle Mayo
Siam Tulip
FRUITY SALSA
Rismel
1-2-3-lage
Tilbehør
Sådan gør du
Bland Masa Harina efter instrukserne på emballagen. Lav nogle små boller, og pres dem i tortilla-presseren.
Udvælg nogle fine spiseblomster. Læg dem på den pressede tortilla, og pres igen. Tips til spiselige blomster: Klokkeblomst, korsknap, lykkekløver, pelargonie, stedmoderblomst, urter.
Varm brødet på en tør pande. OBS! Ikke på blomstersiden.
Snit de grøntsager, du vil fylde i din midsommer-tacos. Prøv at gå efter miniaturegrøntsager, så de får et ”cute” look.
Sylt løget i en 3-2-1-lage.
Paner grøntsagerne inden fritering: Brug rismel, vend i æggeerstatning, og vend til sidst i pankorasp.
Fritér! Når de er ved at være færdige med at boble, og grøntsagerne har fået en gyldenbrun farve, er de klar.
Anret tacosen:
Avocado
Friterede grøntsager
Syltede rødløg
Fruity Salsa
Chipotle Mayo
Urter
Spiselige blomster
Lime
>>> BLEV DU MED? TJEK OGSÅ VORES COOKALONGS OCH ANDEN OPSKRIFTINSPIRATION >>> HER