3 dl grøntsagsbouillon
1-2 spsk El Taco Truck Hot Sauce
1 tsk spidskommen
Salt
El Taco Truck Hot Guacamole (homemade works great!)
3 dl ærter - optøede og groft mosede
3-4 håndfulde El Taco Truck Salted Blue Corn Chips - groft knuste
1 pakke El Taco Truck Tortillas
El Taco Truck Cheezy Sauce
1 sølvløg, hakket
1 bundt koriander, hakket
Limebåde
Til 2-4 personer (8 Enchiladas):
1. Kog bouillonen og smag til med Hot Sauce, spidskommen og salt.
2. Bland Hot Guacamole med ærter og chips.
3. Fordel guacamoleblandingen på de 8 tortillas og rul dem sammen. Læg dem med sømmen nedad i en smurt, ovnfast form.
4. Fordel enchiladasaucen over og sæt dem i ovnen ved 225°C i ca. 10-15 minutter.
5. Tag dem ud af ovnen og top med Cheezy sauce, hakket sølvløg, koriander og limebåde.
Nydes straks!
>>> BLEV DU MED? TJEK OGSÅ VORES COOKALONGS OCH ANDEN OPSKRIFTINSPIRATION >>> HER