Ælt Hasa Marina sammen med 1 dl stuetempereret smør. Tilsæt evt. lidt vand, hvis dejen føles tør.
Smør tærteformen med lidt smør, og tryk dejen ud i formen, til du får en jævn overflade. Prik huller med en gaffel, og stil på køl i ca. 20 minutter.
Sæt ovnen på 225 grader, og forbag tærtebunden i 10-15 minutter, eller indtil den har fået en let gyldenbrun overflade.
Brun farsen, halvdelen af cocktailtomaterne, løg, hvidløg og lidt tørret chili i en smule fedtstof sammen med 2/3 af Classic Spice Mix-blandingen.
Vend frisk koriander i farsen, når den er klar.
Fordel farsen i tærtebunden, og spred derefter et lag plantebaseret creme fraiche ud over farsen.
Anbring jalapeño-skiver og halve tomater, og top med revet ost. Strø resten af krydderiblandingen over.
Stil i ovnen i ca. 25 minutter, til osten har fået farve.Tag ud, og top med guacamole, Jalapeño Lime Mayo og koriander.
>>> BLEV DU MED? TJEK OGSÅ VORES COOKALONGS OCH ANDEN OPSKRIFTINSPIRATION >>> HER