POZOLEPOZOLEPOZOLE

POZOLE

VORES OPSKRIFT PÅ POZOLE: MEXICANSK SUPPE SERVERET MED NACHOS.
VORES OPSKRIFT PÅ POZOLE: MEXICANSK SUPPE SERVERET MED NACHOS.

Ingredienser

4 PERSONER

  • 1 1/2 dl tørret pozole
  • 1 frisk jalapeño
  • Et par tørrede chilier
  • 1 avocado
  • 1 sølvløg
  • 1/2 tørret lime
  • 4 stk. frisk tomatillo
  • 200 g svampe
  • 1 håndfuld koriander
  • 1 håndfuld thaibasilikum
  • 8 radiser
  • 1 lime
  • 100 g EL TACO TRUCK SALTED WHITE CORN CHIPS

Tilbehør

Sådan gør du

DAG 1:

  1. Læg majsene i blød natten over

DAG 2:

  1. Rens og skær svampene, og steg på høj varme i smør eller margarine. Krydr med salt.
  2. Skær tomatillo og sølvløg, og læg i en skål.
  3. Stød krydderierne i morter, og tilsæt også dem.
  4. Tilsæt rigeligt med olivenolie, og rist i ovnen ved høj varme.
  5. Knus den tørrede lime i morter.Skær nogle stykker tørret chili, og kog i vand, til de bliver bløde.
  6. Kog en bouillon op, og tilsæt majs og den tørrede lime.
  7. Lad simre i ca. 20 minutterMix chilien i lidt af kogevandet.
  8. Tag en dyb tallerken frem til majs med lime, ristede grøntsager og stegte svampe.
  9. Hæld bouillonen over, top med lidt chili, avocado, presset lime, koriander og thaibasilikum.
  10. Servér med lidt tortillachips!

>>> BLEV DU MED? TJEK OGSÅ VORES COOKALONGS OCH ANDEN OPSKRIFTINSPIRATION >>> HER

Fler recept

Fler recept