Bland æg, vand og olie i en skål. Pisk Masa Harina, bagepulver, hakket dild, salt og peber. Dejen skal være klistret uden at være for løs. Stil skålen på køl i ca. 30 minutter.
Opvarm to kasseroller med vand og bouillon. Den ene til at koge dumplings; den anden til suppen.
Skræl og skær guleroden i skiver, og læg så skiverne i det kogende vand i suppekasserollen. Snit jalapeño, endivie og avocado.
Tag Masa-dejen ud af køleskabet. Stil en skål med koldt vand frem til at dyppe hænderne i, så det bliver nemmere at rulle dumpling-bollerne.
Tag en klat dej op i hånden, og rul til boller (ca. 3-4 cm). Læg dem derefter forsigtigt ned i vandet. Kog i ca. 20 minutter.
Når gulerødderne er klar, stilles kasserollen til siden, og forårsløgene tilsættes.
Anret alle ingredienser i en dyb tallerken: Dumplings, spinat, majs, endivie, gulerødder, forårsløg, jalapeños. Top med: Bouillon, avocado og koriander, og pres lidt lime hen over.
>>> BLEV DU MED? TJEK OGSÅ VORES COOKALONGS OCH ANDEN OPSKRIFTINSPIRATION >>> HER