200 g urter (fx koriander, mynte, persille, dild, og purløg)
1/2-1 jalapeño
1/2 dl hampfrø1 fed hvidløg
1 lime
Ca. 1 dl olivenolie
Tilbehør
Sådan gør du
QUESEDILLAS
Bag dine egne hvedetortillas, eller køb dem færdige.Pluk, rens og blancher kantarellerne, steg dem i olie, og salt dem.
Fordel rigeligt med pesto på tortillaerne, dæk med ost, kantareller og hakket sølvløg. Læg et tortillalåg på, pensl med olie, og steg på varm pande eller læg på grillen. Vend, når brødet har fået en fin overflade. Slice op, og pres lime over!Top med fx salsa og guacamole.
BRÆNDENÆLDEPESTO
Pluk små brændenælder, afpuds, vask og blancher, og mix med urter, jalapeño, hvidløg og hampfrø. Tilsæt olivenolie, til pestoen har den ønskede konsistens.
Smag til med limejuice, salt og peber.
>>> BLEV DU MED? TJEK OGSÅ VORES COOKALONGS OCH ANDEN OPSKRIFTINSPIRATION >>> HER