Steg sojafarsen i lidt olie, til den har fået god farve.
Strø krydderiblandingen over, og tilsæt lidt vand. Bland godt. Klar!
PIZZA
Bland gær og vand i en skål. Rør rundt, til gæren er opløst.
Tilsæt olivenolie samt næsten al hvede- og rugmel.
Ælt dejen i 10 minutter med en køkkenmaskine eller 15 minutter i hånden. Når der er 1 minut tilbage, tilsætter du salt. Hvis dejen føles for klistret, kan du tilsætte lidt mere mel.
Dæk skålen til med plastfolie, og lad hæve i 45 minutter.
Vend dejen på et meldrysset bord, og ælt forsigtigt. Del dejen i fire stykker, og rul den tyndt. Jeg kan godt lide at rulle dem ud direkte på bagepapir - så kan man nemlig nemt løfte dem over på pladen.
Bland tomatsauce og Rostad Garlic Salsa. Fordel først sauce og dernæst et lag tacosfars på pizzaerne. Strø grøntsagerne hen over, og bag pizzaerne i 6-8 minutter ved 250 grader.
Drys generøst med hvid ost, og tilsæt guacemole-klatter. Lav et flot zig-zag-mønster med Jalapeño Lime Mayo og Habanero Salsa.
>>> BLEV DU MED? TJEK OGSÅ VORES COOKALONGS OCH ANDEN OPSKRIFTINSPIRATION >>> HER