COOKALONG WITH Sofia Wood | Black Bean Brunch Tacos
SOFIA WOODS BRUNCHTACOS MED SORTE BØNNER ER NEMME AT LAVE OG ...ÅHHH, SÅ GODE!
SOFIA WOODS BRUNCHTACOS MED SORTE BØNNER ER NEMME AT LAVE OG ...ÅHHH, SÅ GODE!
Ingredienser
Til to personer!
GULERODSSALAT:
1 chalotteløg
2 gulerødder
1-2 spsk. syltede jalapeños
1 lime
Salt og chiliflager
2-3 spsk. EL TACO TRUCK CHIPOTLE MAYO
RISTET MAJS:
1-2 forkogte majskolber (friske majs, når de er i sæson)
Olie
EL TACO TRUCK ROASTED GARLIC SALSA
1-2 cm frisk ingefær
Sorte bønner
1 pakke EL TACO TRUCK CORN TORTILLAS
1 avocado
1 chalotteløg
Koriander
Lime
EL TACO TRUCK CHIPOTLE MAYO
Tilbehør
Sådan gør du
Start med at lave gulerodssalaten, så den kan stå og trække lidt. Skær chalotteløg fint, og snit gulerødderne i strimler, fx på et mandolinjern. Hak jalapeños, og vend dem med chalotteløg og gulerødder. Pres limesaft hen over, smag til med salt og chiliflager, og massér groft, så gulerødder og løg opblødes lidt i syren.
Rør sammen med El Taco Truck Chipotle Mayo, og stil til siden.
Del majskolberne i fire stykker, og pensl med lidt olie. Steg på høj varme, så de får godt med farve. Hvis det er sæson for friske majs, er det uden tvivl bedst at lave retten med dem.
Riv ingefær, og rør sammen med El Taco Truck Roasted Garlic Salsa. Pensl den grillede majs med salsaen, når den er klar, og stil til siden.
Steg to æg med solsiden op i neutral olie. Æggene skal være sprøde nedenunder med løs blomme (se bort fra ægget, hvis du laver en vegansk variant)Skær avocadoen og det sidste chalotteløg i skiver.
Skær løget i fine skiver. Varm El Taco Trucks friske majstortillas på en tør pande, og pak ind i et rent viskestykke, til de er klar til servering.
Top hver tortilla med El Taco Trucks langtidskogte sorte bønner, gulerodssalat, et stegt æg (medmindre du laver en vegansk variant), avocado, løg og koriander. Servér med majskolberne og lidt ekstra Chipotle Mayo.
>>> BLEV DU MED? TJEK OGSÅ VORES COOKALONGS OCH ANDEN OPSKRIFTINSPIRATION >>> HER